Abonare noutăţi
Newsgroup IDIS
ştiri, evenimente, publicaţii curente
Abonare      Dezabonare

Ştiri şi Evenimente

Asociația Presei Independente (API) a editat nr. 4 al buletinului informativ "OBIECTIV EUROPEAN. Să vorbim despre Europa"
Asociația Presei Independente (API) a editat nr. 4 al buletinului informativ "OBIECTIV EUROPEAN. Să vorbim despre Europa" În ediţia curentă, este publicat un articol despre susţinătorii Republicii Moldova, cine sunt partenerii de dezvoltare şi de unde vin cele mai multe investiţii
 31.07.2014  

O comunitate poate totul dacă se unește
Marţi, 29 iulie, membrii echipei Programului Bunelor Practici a Autorităților Publice Locale au ajuns la nordul Moldovei, mai exact în raioanele Soroca şi Floreşti. Aici, eu au descoperit tocmai şase proiecte de succes în domeniul amenajării teritoriului, aprovizionării cu apă, animării vieţii culturale şi chiar a combaterii fenomenului corupţiei.
 31.07.2014   107 

Soluții de eficiență energetică pentru copii mai sănătoși
Cea de-a cincea vizită de documentare în cadrul Programului Bunelor Practici ale Autorităților Publice Locale a fost desfășurată luni, 28 iulie în orașele Bălți și Orhei, cât și în comuna Chișcăreni din raionul Sângerei. Scopul vizitei este de a vedea pe viu modalitatea de implementare a bunelor practici la nivel local. Anterior, au mai fost vizitate alte 13 localități din 7 raioane ale țării și din municipiul Chișinău.
 30.07.2014   125 

Acordul de Asociere și de Liber Schimb: Cum fac față producătorii moldoveni concurenței de pe piața europeană?
Odată semnat și ratificat Acordul de Asociere cu UE, cetățenii, dar mai ales oamenii de afaceri, se întreabă dacă vor face față prevederilor celor două acorduri. În acest context, IDIS ”Viitorul” a lansat mai multe activități de informare a cetățenilor
 29.07.2014   69 

Servicii publice de calitate, prioritate pentru orice localitate!
Vineri, 25 iulie, membrii echipei Programului Bunelor Practici ale Autorităților Locale au vizitat satul Varnița, comunele Zaim, Ruseștii Noi și Țâpala. În cadrul vizitei de documentare membrii echipei au discutat atât cu reprezentanții grupurilor de lucru responsabili pentru implementare bunelor practici, cât și cu beneficiarii direcți ale acestora.
 28.07.2014   207 
Mass-media
Anunţuri
Solicitare ofertă de preț pentru servicii de transport
Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” implementează proiectul „Campanie de advocacy pentru sprijinul integrării europene și a europenizării Republicii Moldova” , finanţat de către Fundaţia Soros – Moldova. În cadrul proiectului, în perioada 5 iulie – 30 septembrie
01.07.2014  
Extindere termen de aplicarea a dosarelor pentru programul de dezvoltare a ONG-lor
Liderii din organizațiile societății civile sunt invitați să aplice pentru un nou program de dezvoltare a capacității, finanțat de UE prin intermediul Programului Facilitatea pentru societatea civilă din Vecinătate și pus în aplicare de către Konrad Adenauer Stiftung și Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) “Viitorul”.
05.02.2014  
Detalii: ANUNŢURI